Jørns Busrejser servicerer også passagerer med særlige behov

Jørns Busrejser er vant til at transportere handicappede i vores busser.  Vi er godt klædt på til opgaven med handicapkørsel. Hos Jørns Busrejser har vi nemlig det rette udstyr til rådighed, og derfor yder Jørns Busrejser den bedste service til også vores handicappede kunder. Hos Jørns Busrejser finder du som kunde kun hjælpsomme og servicemindede chauffører, som altid er klar med en hjælpende hånd ved behov.

Vi møder jævnligt passagerer, som behøver en hjælpende hånd på vores handicapkørsel, når de står af eller står på vores liftbusser med handicaplift m.m. Det er aldrig noget problem, når du vælger Jørns Busrejser. Derfor kan Jørns Busrejser love, at du altid er i gode hænder hos os, så du føler dig tryg. Så kan du roligt slappe af og nyde turen uden at skulle bekymre dig om, hvordan du kommer af bussen igen.

Hos Jørns Busrejser råder vi over flere forskellige bustyper med fx store skydedøre for mere ubesværet af- og påstigning. Du kan også få ekstra mandskab om ønsket. Herudover er det også muligt for vores kunder at leje eller køre med en minibus med plads til for eksempel tre kørestole m.m. Det er ligeledes også muligt for vores kunder at køre med eller leje en af Jørns Busrejsers almindelige busser med plads til fx 8 kørestole. Jørns Busrejser har fokus på vores passagerers komfort, tryghed og sikkerhed. Kontakt os og hør mere.

rejse_partner

Landsdækkende
rejsepartner

KONTAKT JØRNS BUSREJSER

Har du spørgsmål?

Afrejsedato: Returrejsedato:

Hvis du har EAN-nummer så indtast det her